MasažeNe glede na kulturo ter sloj prebivalstva se ljudje, še posebej nosečnice, rojevajoče in otročnice, veselijo dotika. Dotik je primaren, močan način komunikacije, ki se vtisne globoko v spomin vsake naše celice. Ženski pomaga , da se sprosti in odpre. Lažje lahko govori o svojih težavah, skrbeh ali le o tekočih dogodkih.

Masaža traja najmanj eno uro. Mamica je zmasirana od glave do peta, pri masaži se uporablja toplo mandljevo ali olivno olje in poseben zeliščni pripravek za masažo trebuha. Pomembna je tudi masaža stopal, ki ima še dodaten zdravilni učinek zaradi svojih refleksnih točk.

Vsaka točka je povezana z določenim organom in delom telesa. Ko jih masiramo, vzpodbudimo zdravljenje in uravnovešanje teh organov. Med masažo leži ženska na masažni mizi. Prostor mora biti topel. Posebno pozornost namenimo predelu križa, ramen in trebuha. Pri masaži trebuha s posebnimi gibi in zeliščnim pripravkom stimuliramo cirkulacijo kože, da se ta ponovno napne. Na koncu končamo z masažo obraza.

Po masaži žensko zavijemo v tople odeje in počakamo 10 minut.

>> naprej na svetovanje >>

© Copyright Masaža Dojenčka - Designed by Pexeto