5.4. 2018 OB 10.URI INFORMATIVNO SREČANJE MASAŽA DOJENČKA V POSTOJNIDraga mamica in očka

VABLJENA NA

UVODNO INFORMATIVNO SREČANJE

MASAŽE DOJENČKA

TOČKA MOČI, POSTOJNA, Ulica 1.maja 1b

5.4. 2018 ob 10.uri

 

 

Vabljene na uvodno urico masaže dojenčka, kjer se bomo spoznali z vajami povezovanja z dojenčkom in prvimi masažnimi prijemi.

 Tako bo postalo druženje mamice z dojenčkom še bolj navdihujoče, srečno in obojestransko koristno, saj mamica ob masaži postaja čuteča, ljubeča in pogumna v dajanju ljubezni.

Z masažo mamica omili krče in prebavne težave, dojenčka giblje, pospešuje njegov krvni obtok, njegovo celotno presnovo, vpliva tudi na zdrav razvoj kože, muskulature in sklepov. Materini mirni prijemi otroka sprostijo. Njegov živčni sistem postane  uravnovešen in dihanje se poglobi. Spanje se uredi in težave z izraščanjem zobkov se umirijo.

Stranski učinki vsakodnevne masaže niso  samo sproščenost otroka in optimalen razvoj, mamici so podarjene tudi mirne noči. Redno  masirani dojenčki so bolj gibčni, dobro napredujejo,  zadovoljni in zato manj jokavi in nemirni, lažje zaspijo in se več smejijo.  Velikokrat se zgodi, da  po uvedbi masaže izginejo težave z dojenjem, omilijo se krči in nemir pri dojenčku, ker sta oba z mamico začutila sproščenost in povezanost. Druženje postane pravi užitek, kjer ni več prostora za  skrbi in negotovost.

 

VODITELJICA PREDAVANJ IN TEČAJEV

MOJCA KURENT, višja medicinska sestra, diplomirani organizator dela  se že poldrugo desetletje  ukvarja z  različnimi  masažnimi tehnikami in s svetovanjem na področju zdravega načina življenja. Pomagala je že velikemu številu mladih mamic, da so lažje in polno zaživele svojo vlogo ter sprejele svoje dojenčke odprtih in ljubečih rok. Je prva, ki je v Slovenijo prinesla znanje o masaži dojenčkov in mamice navdušile, da z intenzivnim dotikom svojim dojenčkom vmasirajo v telo ljubezen, občutek varnosti, miru in sprejetosti. Izvaja tudi  klasično medicinsko masažo, refleksno masažo stopal, bownovo terapijo, poporodne tretmaje…

Najbolj jo je pritegnila masaža dojenčkov, ki je ena izmed najlepših komunikacij z dojenčkom in se ji  posveča z vsem srcem.

Je soavtorica knjige Mini joga in masaža za dojenčke, ki je izšla pri Mladinski knjigi v maju 2015

 Rezultat iskanja slik za masaža dojenčka

Prijave na UVODNO srečanje do zapolnitve mest
 
 Mojca Kurent
višja med.sestra
 041 338 555
© Copyright Masaža Dojenčka - Designed by Pexeto