7.5. 2018 OB 15 URI PEDOSANA -UVODNA MASAŽA DOJENČKAVabljeni na informativno srečanje z naslovom
MASAŽA DOJENČKA
KI BO DNE 7.5. 2018 OB 15 URI
v Pedosani
Ulica Komandanta Staneta 5
Ljubljana
VSTOP PROST
 
Ljubezen preko dotika je najlepša 
dobrodošlica na svet,
ki jo novorojenček dobi takoj po rojstvu,
ko je položen mamici na telo.
 
Nežni dotiki se ponavljajo in obnavljajo z mnogimi prijemi in gladenji od glave do peta, ki otroku in mamici prinesejo poleg dojenja eno najlepših doživetij, saj ostanejo zapisani v celicah do konca življenja: občutek varnosti, ljubezen, dotik, ki diši po mamici in njenem mleku –  je največ, kar lahko božanskega prejme dojenček na začetku svojega življenja.
 
Nežni dotiki in božanja z dnevi in tedni preidejo v čvrste prijeme, ki dojenčka poživljajo in nagovarjajo k gibanju, odzivanju, smehu in gruljenju. Masaža ustvarja pravilen razvoj  tako psihično kot fizično in poglablja povezanost med mamico in dojenčkom.  Seveda lahko masira dojenčka tudi očka in vsak, ki ga ima rad…
Z masažo umirjamo prebavne težave in krčke, nemir, težave z izraščanjem zobkov in vplivamo na pravilen razvoj pri obračanju,  sedenju, kobacanju in hoji.
 
Na srečanju se bomo naučili nekaj osnovnih prijemov, zato drage mamice prinesite s seboj dodatne pleničke, zase pa udobno starejšo trenirko ali pajkice.
 
 

VODITELJICA PREDAVANJ IN TEČAJEV

MOJCA KURENT, višja medicinska sestra, diplomirani organizator dela  se že več kot poldrugo desetletje  ukvarja z  različnimi  masažnimi tehnikami in s svetovanjem na področju zdravega načina življenja. Pomagala je že velikemu številu mladih mamic, da so lažje in polno zaživele svojo vlogo ter sprejele svoje dojenčke odprtih in ljubečih rok. Je prva, ki je v Slovenijo prinesla znanje o masaži dojenčkov in mamice navdušile, da z intenzivnim dotikom svojim dojenčkom vmasirajo v telo ljubezen, občutek varnosti, miru in sprejetosti. Izvaja tudi  klasično medicinsko masažo, refleksno masažo stopal, bownovo terapijo, poporodne tretmaje…

Najbolj jo je pritegnila masaža dojenčkov, ki je ena izmed najlepših komunikacij z dojenčkom in se ji  posveča z vsem srcem.

Je soavtorica knjige Mini joga in masaža za dojenčke, ki je izšla pri Mladinski knjigi v maju 2015. V pripravi je njena samostojna knjiga o masaži.

  •  Rezultat iskanja slik za masaža dojenčka
    PRIJAVE DO ZAPOLNITVE MEST

Mojca Kurent

višja med.sestra

 041 338 555

© Copyright Masaža Dojenčka - Designed by Pexeto