TEČAJ MASAŽE DOJENČKA KINETIC STUDIO KOPER 19.9. 2019 OB 10.30 URIDrage mamice, vabljene na tečaj masaže dojenčka v Koper, na  Ferrarski ulici 10

kjer se bomo na štirih srečanjih naučili  zmasirati dojenčka. Sklop 30 prijemov bomo spoznavali postopoma in se naučili, zakaj koristijo. Tako bo postalo druženje mamice z dojenčkom še bolj navdihujoče, srečno in obojestransko koristno, saj mamica ob masaži postaja še  bolj čuteča, ljubeča in pogumna v dajanju ljubezni.

Z redno  masažo mamica omili krče in prebavne težave, dojenčka giblje, pospešuje njegov krvni obtok, njegovo celotno presnovo, vpliva tudi na zdrav razvoj kože, muskulature in sklepov. Masira dvakrat dnevno Materini mirni prijemi otroka sprostijo. Njegov živčni sistem postane  uravnovešen in dihanje se poglobi. Spanje se uredi in težave z izraščanjem zobkov se umirijo.

Stranski učinki vsakodnevne masaže niso  samo sproščenost otroka in optimalen razvoj, mamici so podarjene tudi mirne noči. Redno  masirani dojenčki so bolj gibčni, dobro napredujejo,  zadovoljni in zato manj jokavi in nemirni, lažje zaspijo in se več smejijo.  Velikokrat se zgodi, da  po uvedbi masaže izginejo težave z dojenjem, omilijo se krči in nemir pri dojenčku, ker sta oba z mamico začutila sproščenost in povezanost. Druženje postane pravi užitek, kjer ni več prostora za  skrbi in negotovost.

Pomembno! O pozitivnih učinkih masaže govorimo, ko je le ta vsakodnevna, redna, to pomeni, da jo mamica izvaja dvakrat dnevno.

Prosim prinesite nekaj tetra plenic za svojega dojenčka, nepremočljivo podlogo, zase pa udobna športna oblačila.

Prijave na 041 338 555

 

© Copyright Masaža Dojenčka - Designed by Pexeto